Skip to content

GOOGLE

STREET VIEW

TRUSTED

Interactivitate, imaginație și cunoaștere.

Oferim sevicii de fotografiere panoramică, pentru ca afacerea ta să fie cât mai vizibilă și mai cunoscută potențialilor clienți.

Beneficii  ale tururilor virtuale

Vizibilitate maximă
Maximizarea listării Google Maps
Creşterea încrederii clienţilor
Integrare pe website

Prezentare servicii

Serviciile Oradea 360 sunt oferite de Visual Brand prima și momentan singura agenție creativă care este certificată Google Trusted în județul Bihor. Oferim servicii de fotografiere panoramică, creare tururi virtuale și integrare Google Street View.

GOOGLE STREET VIEW Trusted

Un tour virtual Street View Trusted vă permite să distribuiți rapid tururi virtuale ale locațiilor dvs. Este un serviciu publicitar fără echivalent, care completează primul și cel mai vizualizat element al imaginii dvs. profesionale on-line: profilul firmei dvs. în Google și toate serviciile relaționate: Maps, Local, Street View, Plus și My Business.

Tururi virtuale private și prezentări imobiliare booking / airbnb

Pentru acele interioare care nu pot fi fotografiate în cadrul programului Street View Trusted sau unde se dorește o funcționalitate adițională, vă punem la dispoziție un serviciu de creare și hosting de vizite virtuale de excepțională calitate:

  • apartamente și locuințe private în vânzare sau pentru închiriere, un produs în special interesant pentru imobiliare care intermediază on-line proprietăți în locații remote
  • case rurale și apartamente în regim hotelier.
  • interioare non standard: mijloace de transport, spații de producție
  • interioare de afaceri: în complementul turului Google Street View Trusted, cu elemente multimedia adiționale: sunet, video, planuri interactive și funcționalități programabile